NewsOnline24

Від удару РФ зруйнована будівля навчально-виховного комплексу у Дергачах на Харківщині

Фото У місті Дергачі Харківського району росіяни зруйнували вночі будівлю навчально-виховного комплексу, де розміщувалася початкова школа та садок.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

“Ці кадри має бачити весь світ — початкова школа в місті Дергачі. Діти, які б мали туди піти першого вересня, давно навчаються дистанційно. Але росіяни намагаються знищити всі шанси на повноцінну освіту українців. З Іскандеру вгатили по будівлі посеред ночі. Потужний вибух було чути й в Харкові. На щастя, обійшлося без постраждалих”, — йдеться у дописі.

Слідчі та криміналісти зібрали уламки ракет і задокументували черговий злочин РФ, додав Болвінов.

За словами голови Дергачівської громади Вячеслава Задоренка, будівля початкової школи та садка зруйнована майже повністю. Крім того, пошкоджені житлові будинки поруч та електромережі.

Він додав, що у громаді всі заклади освіти та культури були пошкоджені російськими обстрілами чи зруйновані повністю. Деякі вже вдалося відновити.

Як повідомлялося, в ніч на 22 липня війська РФ ударили ракетами по Дергачах Харківської області, де зруйнували освітній заклад.

Фото: Сергій Болвінов, Фейсбук

www.ukrinform.ua

Exit mobile version