NewsOnline24

Xiaomi анонсувала літню презентацію – на ній покажуть давно очікуваний гаджет

Xiaomi анонсувала презентацію нових пристроїв 19 липня / фото Xiaomi

Китайський виробник Xiaomi слідом за Samsung і Google анонсував свою літню презентацію нових пристроїв. Вона відбудеться в п’ятницю, 19 липня.

Цього дня головна увага буде прикута до Mix Flip. В асортименті Xiaomi вже є кілька моделей складних смартфонів, однак всі вони виконані у форм-факторі «книжки». Тепер на ринку дебютує «розкладачка» в стилі Samsung Galaxy Flip.

Про першу розкладачку Xiaomi вже дещо відомо. Вона буде «неймовірно» тонкою, отримає камери Leica, підтримуватиме бездротову зарядку, а корпус буде захищений від води і пилу. Серцем смартфона виступить Snapdragon 8 Gen 3 SoC. Раніше девайс засвітився на «живих» фото.

Відео дня

Разом із Xiaomi Mix Flip на презентації 19 липня покажуть смартфони Mix Fold 4 і Redmi K70 Ultra, який стане «королем продуктивності» в ціновому діапазоні до 400 доларів.

Нагадаємо, вже цієї середи, 10 липня Samsung проведе велику презентацію, на якій покажуть нові складані телефони, навушники, смарт-годинники і довгоочікуване смарт-кільце. А на осінь компанія нібито запланувала випуск двох недорогих смартфонів із гнучким дисплеєм.

Раніше повідомлялося, що Apple прискорила роботу над своїм першим складним пристроєм – це буде такий собі гібрид MacBook або iPad з двома дисплеями. Він вийде наступного року, а вже наприкінці 2026 року на ринку має дебютувати складаний iPhone,

www.unian.ua

Exit mobile version