NewsOnline24

У Херсоні чоловік кинув гранату на майданчик біля магазину. Є загиблий та 5 поранених

Фото — Нацполіція

У Херсоні увечері 31 липня чоловік кинув гранату на майданчик біля магазину, де відпочивали люди. У результаті вибуху одна людина загинула, ще п’ятеро отримали поранення.

Дослівно: «Як розповів начальник Херсонського районного управління поліції Херсонщини Олександр Рогожин, близько 19:20 на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що у мікрорайоні «Північний» на майданчику біля одного з магазинів стався вибух. У результаті чого були поранені громадяни та один чоловік загинув».

Деталі: На місці поліцейські встановили, що на майданчик, де відпочивали п’ятеро громадян, зайшов невідомий чоловік. Між ними виникло непорозуміння, після чого чоловік пішов і повернувся через кілька хвилин з гранатою.

У результаті вибуху загинув 69-річний пенсіонер. Також п’ятеро чоловіків віком від 32 до 41 року отримали поранення різного ступеня тяжкості. Зловмисник з місця події втік.

Оперативники встановили особу зловмисника та затримали за місцем проживання. Ним виявився 48-річний місцевий мешканець.

Дослівно: «Наразі тривають необхідні слідчі дії. Попередня кваліфікація злочину — ч. 3 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство», ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України».

www.pravda.com.ua

Exit mobile version