NewsOnline24

У Києві через пожежу в електрощитовій евакуювали мешканців багатоповерхівки

Фото У Солом’янськму районі Києва рятувальники локалізують пожежу та проводять евакуацію мешканців 16-поверхового житлового будинку, в якому сталася пожежа в електрощитовій.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві.

«1 червня об 11:12 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Віталія Скакуна, у Солом’янському районі міста. На місці вогнеборці встановили, що сталося загоряння в електрощитовій з 1 по 14 поверх та загоряння електрообладнання в підвальному приміщенні, 16-поверхового житлового будинку», — ідеться у повідомленні.

Зазначається, що сильне задимлення спостерігалось з 1 по 16 поверх, тож вогнеборці здійснювали пошук людей, які самостійно не могли вибратись із задимлених квартир.

Рятування людей ускладнювалось щільним паркуванням цивільних автівок, через що спец техніка рятувальників не могла проїхати до місця події. В ході розвідки було врятовано трьох дітей та вісім дорослих. Трьом дорослим було надано медичну допомогу. Попередній діагноз — гостра реакція на стрес.

Пожежу ліквідували о 12:44.

Як повідомляв Укрінформ, у Голосіївському районі Києва рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували пожежу, яка виникла внаслідок російської ракетної атаки вранці 31 травня.

www.ukrinform.ua

Exit mobile version