У Красногорівці «Білі янголи» врятували тяжко пораненого мирного жителя

Відео Поліція ДонеччиниНа Донеччині група поліції «Білий Янгол» врятувала цивільного у Красногорівці, який зазнав тяжкого поранення у груди і потребував термінового операційного втручання у лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція області та опублікувала відео цього порятунку.

Відео: Поліція Донеччини

«У Красногорівці група поліції «Білий Янгол» врятувала чоловіка. Під час ворожого обстрілу людина отримала поранення в груди — осколок пройшов неподалік серця, зачепив легеню. Попри бойові дії в місті, поліцейські якнайшвидше прибули на порятунок», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці виявили у 45-річного постраждалого наскрізне поранення грудної клітини, пневмоторакс. Була надана перша медична допомога пораненому. Після цього екіпаж попередив медиків, що везе тяжкого пацієнта, тому у медзакладі вже все підготували до прийому пораненого.

Також у поліції додали, що група «Білі янголи» того ж дня транспортувала тіла трьох жителів Красногорівки, які загинули від російських обстрілів.

Як повідомлялося, в Донецькій області російські війська із грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому було вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 472 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовані понад 1 мільйон 415 тисяч людей, з них понад 168,77 тисячі дітей.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *