NewsOnline24

У Кривому Розі удар по управлінню поліції, є постраждалі, пошуки людей продовжуються

Фото: в Кривому Розі росіяни вдарили по управлінню поліції 27 вересня (Віталій Носач, РБК-Україна) Автор: Наталія Гурковська

27 вересня Росія вдарила по управлінню поліції у Кривому Розі. Є постраждалі, під завалами можуть бути люди.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Нацполіцію України, ДСНС України, Telegram голови Ради оборони міста Олександра Вілкула, Telegram голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

«Близько 9:15 ворог завдав ракетний удар по районному управлінню поліції, наразі відомо, що внаслідок влучання є постраждалі. Під завалами можуть перебувати люди», — йдеться у повідомленні Нацполіції України.

В результаті влучання руйнувань зазнала адміністративна будівля, пошкоджено приватні будинки, розташовані поруч Зараз поліція та рятувальники працюють на місці події.

Пряме влучання

Як розповів Вілкул, у будівлю поліції було пряме влучання.

«Триває пошуково-рятувальна операція. По постраждалим — потім. Але є ті вже, що на операційному столі», — констатував він.

Троє постраждалих та частково зруйнована будівля поліції

Як пізніше зазначили у ДСНС, внаслідок атаки частково зруйновано п’ятиповерхову будівлю Криворізького районного управління ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

«Станом на 10.20 постраждали 3 людини. Під завалами ймовірно перебувають люди», — зазначили рятувальники.

Четверо постраждалих, пошуки людей під завалами продовжуються

Близько 11:00 в Кривому Розі кількість постраждалих зросла до чотирьох. Постраждалі — чоловіки, двоє з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

«Наразі невідома доля чотирьох людей. Пошуково-рятувальна операція триває», — зазначив голова ОВА Сергій Лисак.

Атака на Кривий Ріг

О 9:17 у Києві та низці регіонів, у тому числі й у Дніпропетровській області, було оголошено повітряну тривогу. Військові попереджали про загрозу балістики.

Трохи згодом у Кривому Розі пролунали вибухи. У місті повідомляли про «приліт». Пізніше з’ясувалося, що окупанти вдарили по Кривому Розі ракетами. Під обстріл у Кривому Розі потрапила адмінбудівля, а під завалами можуть бути люди.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version