NewsOnline24

У Telegram вдруге за тиждень стався масштабний збій

оновлено

Користувачі знову скаржаться на збій у роботі Telegram / фото ua.depositphotos.com

3 жовтня в роботі популярного месенджера Telegram зафіксували збій. Користувачі скаржилися на медіа та повідомлення в чатах і групах, які не завантажувалися, також були проблеми зі дзвінками.

Перші скарги на роботу почали надходити близько 14:00. Масштабний збій у месенджері тривав понад годину. Неполадки торкнулися користувачів по всьому світу, зокрема з України.

До слова, це вже другий масовий збій у роботі месенджера за тиждень –  раніше проблема була зафіксована 1 жовтня.

Відео дня

Збій у роботі Telegram 3 жовтня

Telegram змінює політику після арешту Дурова

Як писав УНІАН, після звільнення з-під арешту Павло Дуров визнав, що Telegram неідеальний і пообіцяв перевести модерацію платформи «зі сфери критики в сферу похвали».

Наприклад, із Telegram зникла скандальна функція «Люди поруч». Ця фіча давала змогу шукати тих, хто поблизу, а також локальні групи і чати. Але у неї «були проблеми з ботами і шахраями», Також адміністрація месенджера вимкнула завантаження нових медіафайлів у «Телеграфі».

Французькі ЗМІ розповідають, що арешт Павла Дурова «безпрецедентно» змінив поведінку адміністрації Telegram. Так, по всій Франції і не тільки почали відновлювати старі справи, які в минулому довелося призупинити через незговірливість месенджера.

www.unian.ua

Exit mobile version