USD28.2033

Як із курячої печінки зробити ресторанну страву: Володимир Ярославський поділився вишуканим рецептом

Як із курячої печінки зробити ресторанну страву: Володимир Ярославський поділився вишуканим рецептом

Куряча печінка – дуже корисний та смачний продукт, з якого можна готувати багато різних страв, починаючи від котлет, відбивних, паштетів, закінчуючи салатами, тортами та млинцями.

Кулінар, суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський поділився в Instagram рецептом смачної, вишуканої страви з курячої печінки та овочів із полентою, якою ви здивуєте своїх гостей, інформує .

“За метушнею святкових днів я все ж таки знайшов час на готування. Буду готувати для вас з насолодою, з теплотою у серці. Рецепт я давно підгледів у одного видатного італійця, і так мені було смачно, що й досі згадую ту смакоту з задоволенням”, – написав Ярославський.

Як із курячої печінки зробити ресторанну страву: Володимир Ярославський поділився вишуканим рецептом

Інгредієнти:

Полента:

  • крупа кукурудзяна та гречана – по 35 г

  • молоко – 340 г

 

  • вершкове масло – 15 г

  • пармезан – 20 г

Спосіб приготування:

1. Овочі наріжте кубиком, обсмажте спочатку моркву, потім додайте цибулю, обсмажте добре та додайте селеру. Наприкінці – часник.

2. Печінку помийте, зріжте всі плівки та додайте в сковороду, підсмажте та додайте біле вино.

3. Накрийте кришкою та тушкуйте печінку близько 20 хвилин на слабкому вогні, обов'язково помішуйте.

4. Додайте шавлію, сіль та перець, перемішайте й ще 5 хвилин тушкуйте.

5. Туди ж додайте вершкове масло.

Читайте также:

Власники собак платитимуть за неприбрані екскременти: штрафи і заборони нового закону

6. Полента: молоко доведіть до кипіння, додайте крупу й обов'язково помішуйте, щоб нічого не пригоріло, й варіть 12-15 хвилин.

7. Додайте масло та зніміть з вогню, додайте пармезан.

Подавати страву найкраще гарячою.

 

 

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикация от Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Очень плохоПлохоСреднеХорошоОтлично (Еще нет голосов, оставьте первым)
Загрузка...

Комментарии (0)

    Чтобы оставить комментарий необходимо

    "Политика - это искусство отрицать то, что есть, во благо того, что обязательно будет!"

    © Леонид С. Сухоруков

    Регистрация

    (Максимальный размер файла 0,5Mb)

    Восстановление паролю

    Пожалуйста, введите ваш логин или адрес электронной почты.

    Данилов сказал, чем объясняет громкие заявления Запада о возможном нападении РФ на Украину

    Елітні круїзи і Мальдіви: журналісти з’ясували, де відпочивали нардепи на зимових “канікулах”

    Впродовж тижня Україною переміщуватимуться атмосферні фронти: якої погоди очікувати найближчими днями

    Meta представила компьютер с искусственным интеллектом, который должен стать самым быстрым в мире

    Угрожал убийством певице Злате Огневич: прокуратура сообщила мужчине о подозрении

    Не за тими слідкуємо. Дипломат пояснив, евакуація посольств яких країн свідчитиме про готовність РФ до вторгнення в Україну

    Рада не поддержала установление наказания за подделку документов о прививках

    Домашний гуманоид «Tesla Bot»

    Германия не должна блокировать поставки оружия Украине – глава бывшей партии Меркель

    У Вінниці діє унікальний проєкт “Кадетський корпус поліції”

    Вінницька область за крок до “червоної” зони карантину

    Фильм о немце, разводящем буйволов в Карпатах, вышел онлайн

    Борис Джонсон: Росія готує блискавичний напад на Київ

    Киев выделил 40 млн грн на усиление теробороны в 2022 году, – Андрей Крищенко

    NASA анонсировало новые миссии на Венеру

    “Вони вважають нас своїми рабами”: екс-гравець Динамо шокований ставленням до українців у Польщі

    Зеленский собирает СНБО сегодня

    У Вінниці завершили капітальний ремонт спортивної зали у школі №25

    Байден вляпався в скандал, обматюкавши журналіста. ВІДЕО

    Узник Кремля Марченко обжалует удержание в колонии строгого режима Улан-Удэ