Удар КАБами по підприємству Харківщині: двоє загиблих, кількість поранених зросла до п’яти

Фото На цивільному підприємстві у селищі Приколотне Куп'янського району на Харківщині, по якому росіяни у четвер удень вдарили керованими авіабомбами, загинуло двоє чоловіків і ще п'ятеро працівників зазнали поранень.

Таку уточнену інформацію оприлюднила у Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

"За даними слідства, 15 серпня близько 15:20 ЗС РФ завдали авіаудари по селищу Приколотне Купʼянського району. Зафіксовано влучання по території цивільного підприємства. Відбулось загоряння в складській будівлі загальною площею 800 кв. м. Загинули двоє чоловіків 44 та 57 років. Ще пʼять людей — дві жінки та троє чоловіків отримали поранення. Загиблі та травмовані — працівники підприємства", — йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що також було пошкоджено будівлю ліцею.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше Укрінформ із посиланням на начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова повідомляв про двох загиблих і одного постраждалого на підприємстві.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *