NewsOnline24

Усі нові смартфони OnePlus стануть «монстрами автономності»: що відомо

Першим смартфоном з цим акумулятором став OnePlus Ace 3 Pro / фото OnePlus

Компанія OnePlus об’єдналася з відомим виробником акумуляторів CALC для створення батарей нового покоління для високопродуктивних смартфонів. Розробку назвали Glacier Battery, і, за словами OnePlus, вона «покладе край проблемам з батареями».

Нова акумуляторна батарея дає змогу отримати більше ємності без збільшення товщини корпусу телефона. Цей акумулятор ємністю 6100 мАг перевершує стандартну батарею OnePlus (5000 мАг) на 22%, при цьому займає на 3% менше місця. До того ж, батарея підтримує швидку зарядку потужністю 100 Вт (від 0% до 100% за пів години).

Відео дня

Glacier Battery має більшу ємність, ніж середньостатистичний смартфон, але при цьому невеликий за розміром. Для порівняння, якщо ви подивитеся на серію Samsung Galaxy S24, базовий S24 постачається з акумулятором ємністю лише 4000 мАг.

Що стосується терміну служби, то виробник заявляє, що в Glacier Battery використовується низка технологій збільшення терміну служби батареї, і за чотири роки роботи акумулятор втратить не більше 20% своєї початкової місткості.

Першим смартфоном з новим типом акумулятора став OnePlus Ace 3 Pro, який вийде до кінця місяця. Обіцяється висока автономність – два дні при активному навантаженні. Серед інших характеристик смартфона згадується процесор Snapdragon 8 Gen 3 і 24 ГБ ОЗП.

Сьогодні лідером за автономністю вважається Asus ROG Phone 8 Pro. У тестах Tom’s Guide він тримає заряд при безперервному використанні майже 19 годин. Показово, що відразу за ним розташувався OnePlus 12R.

www.unian.ua

Exit mobile version