NewsOnline24

Заходили з різних напрямків: у Києві заявили про збиття усіх «Шахедів»

Фото: мобільна вогнева група ЗСУ (Віталій Носач, РБК-Україна) Автор: Володимир Костирін

Усі ударні безпілотники, які російські війска запустили на Київ для атаки цієї ночі, були знищені силами і засобами протиповітряної оборони. У столиці руйнувань та постраждалих немає.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на керівника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка в Telegram.

Чиновник зазначив, що противник «не зменшує інтенсивність повітряних атак по Україні і по Києву зокрема від початку вересня». Так, і цієї ночі була загроза для столиці через «Шахеди».

«Повітряну тривогу в Києві оголосили близько 04:00 і тривала вона майже 2 години. Весь цей час російські дрони заходили в бік столиці з різних напрямків та різними групами», — поінформував керівник КМВА.

Разом з тим він зауважив, що завдяки роботі ППО «усі БпЛА ворога були знищені».

«Попередньо, в місті без руйнувань та потерпілих. Дякуючи нашим воїнам, які захищають мирне місто від таких серйозних загроз!» — розповів Попко.

«Шахедна» атака вночі

Раніше повідомлялося, що напередодні ввечері 9 вересня росармія запустила в напрямку України ударні дрони типу «Шахед». У низці областей було оголошено повітряну тривогу.

Також повідомлялося, що через атаку дронів-камікадзе у Черкаській області пролунали вибухи.

Додамо, що у Києві також оголошували повітряну тривогу, велася робота ППО на підступах до столиці, а також в області.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version