NewsOnline24

Закликали виїхати з міста: жителів Покровська попередили, що опалювального сезону не буде

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк закликав жителів міста виїхати у безпечні місця і попередив, що опалювального сезону у місті, поки його намагаються захопити росіяни, не буде.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Покровська міська військова адміністрація.

“Якщо ви будете бачити, що проходять фортифікаційні роботи вже по ваших вулицях, не звалікайте, будь ласка, беріть речі і виїжджайте, тому що це буде небезпечно”, — звернувся Добряк до містян.

У адміністрації зауважили, що бетонні пірамідки в спальному районі – це, на жаль, сьогодення Покровська. Ворог поступово знищує місто – як свого часу Бахмут та Авдіївку.

“Як і обіцяли, до останнього на місцях залишаються рятувальники, поліцейські, працівники соціальних служб та комунальники. Але вже точно відомо, що опалювального сезону в місті не буде”, — констатували у Покровській МВА.

За словами заступника начальника Покровської міської військової адміністрації Олексія Стебля, сьогодні місто і громада дедалі більше у зоні обстрілів FPV-дронами, а також артилерією і ракетами. Тому не у всі куточки громади можуть доїхати комунальні служби і виконати необхідний обсяг робіт.

Як повідомляв Укрінформ, у прифронтовому Покровську на Донеччині залишилося 12 тис. жителів, серед яких 68 дітей.

www.ukrinform.ua

Exit mobile version