Зеленський: Росія без України — це нуль

Зеленський відповів, для чого Путіну Україна / скриншот

Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія втратить статус «імперії», якщо не зможе завоювати Україну та Білорусь. 

Про це Зеленський заявив в інтерв’ю Bloomberg. За його словами, Україна та Білорусь потрібна диктатору Володимиру Путіну, щоб підтвердити статус імперії своєї країни.

«Як впевнений на 100%: Росія без України — це нуль. Росія без України та Білорусі — це буде маленька… нормальна країна, не імперія. Ніколи не буде імперією. Саме тому Путін боротиметься до кінця за будь-яку можливість окупувати Україну», — сказав Зеленський.

Зеленський Росія без України — це нуль

Що ще говорив Зеленський

Як повідомляв УНІАН, Володимир Зеленський переконаний, що вже цього року можна змусити Росію припинити війну проти України.

«Ми говоримо, що стосується майбутнього, наступного року тощо — ми усі можемо продемонструвати, що ми сильні. Ми всі можемо примусити Росію закінчити війну у цьому році. Ми всі спроможні на це, коли ми всі разом. Продемонструвати, що кожен з нас сильний лідер», — сказав Зеленський у контексті президентських виборів в США, які відбудуться у листопаді.

Як повідомляв УНІАН, президент вважає, що Сполучені Штати та Китай могли б зупинити війну, якби забули про розбіжності та об’єдналися. На його думку, Пекін може зіграти «величезну роль» у цьому, бо Москва залежить від експортного ринку. 

Також Зеленський не виключив, що кремлівського правителя Путіна можуть запросити на наступний мирний саміт.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *