Зеленський зізнався, чи не жалкує, що став президентом у «невдалий час»

Зеленський розповів, що думає про своє президентство / скріншот

Президент України Володимир Зеленський не жалкує, що йому випало керувати державою у час великої війни. Про це він сказав у Кропивницькому під час спілкування з працівниками машинобудівного підприємства «Ельворті».

Одна з працівниць заводу передала президенту вітання від свого чоловіка, який зараз на фронті, та поцікавилася у Зеленського, чи не жалкує він про своє президентсво у воєнний час.

«Я думаю, що так само як і ваш чоловік, дякуючи йому, який захищає нашу державу — я думаю, що він не жалкує. Я думаю, що ми всі такої думки абсолютно», — наголосив Зеленський.

Зеленський про бронювання

Як повідомляв УНІАН, згідно соціологічного опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 26 травня — 1 червня, переважна більшість (70%) опитаних українців вважають, що Володимир Зеленський має лишатися президентом України до кінця воєнного стану.

Зокрема, переважна більшість українців не піддають сумніву легітимність чинного глави держави. Крім того, більшість українців (56%) скоріше або повністю схвалюють діяльність Зеленського на посаді президента України (скоріше або повністю не схвалюють — 37%).

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *