NewsOnline24

«Зливали» місця вручення повісток: на Сумщині заблокували дві спільноти у соцмережах

У Сумській області правоохоронці викрили адміністраторок двох спільнот у месенджері, які поширювали інформацію про розташування місць вручення повісток.

Про це повідомила у Телеграмі  Сумська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

"За даними слідства, підозрювані з початку введення в дію воєнного стану в Україні в одному з месенджерів створили спільноти, де оприлюднювали повідомлення про місця проведення мобілізаційних заходів на території м. Ромни та Роменського району Сумської області. Перешкоджаючи законній діяльності працівників територіального центру комплектування та соціальної підтримки, жінки систематично оновлювали інформацію для осіб, які мають намір ухилитися від мобілізації", — йдеться в повідомленні.

Наразі обидві спільноти в месенджері заблоковано.

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом жителькам Роменського району за фактом перешкоджання законній діяльності військових формувань.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління СБУ в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Як повідомляв Укрінформ, на Тернопільщині правоохоронці викрили осіб, які за 14 000 доларів допомагали ухилянтам, зокрема, обіцяючи вплинути на медиків та службовців ТЦК.

www.ukrinform.ua

Exit mobile version