Їх майже немає: рекордно тонкі рамки iPhone 16 Pro Max показали на фото

iPhone 16 Pro Max отримає найтонші рамки екрана у світі / фото Ice Universe

Надійне джерело Ice Universe опублікувало рендери ще не анонсованого iPhone 16 Pro Max. Як очікується, рамка нового флагмана Apple буде завширшки всього 1,15 мм – це рекорд серед усіх смартфонів на ринку. Для порівняння, у нинішнього лідера Galaxy S24 Ultra цей показник дорівнює 1,5 мм.

«16 Pro Max виглядає практично настільки близько до ідеалу, наскільки це можливо – такими словами інсайдер супроводив порівняльне фото моделей Pro Max поточного і наступного покоління.

Відео дня

Їх майже немає: рекордно тонкі рамки iPhone 16 Pro Max показали на фото

iPhone 16 Pro Max (ліворуч) проти iPhone 15 Pro Max (праворуч)

Різниця в рамках навколо екрана стає ще більш наочною при порівнянні з iPhone 13 Pro Max:

Їх майже немає: рекордно тонкі рамки iPhone 16 Pro Max показали на фото

iPhone 16 Pro Max (ліворуч) проти iPhone 13 Pro Max (праворуч)

Цей витік збігається з більш ранніми повідомленнями про те, що Apple випустить iPhone 16 Pro і Pro Max з дисплеями більшого розміру: 6,3 і 6,9 дюйма відповідно. Причому ширина рамки в екрана iPhone 16 Pro Max складе 1,15 мм, тоді як моделі 16 Pro подарують рамки в 1,2 мм.

Повідомляється, що, для того щоб домогтися бажаних розмірів рамок, Apple використовує технологію Border Reduction Structure (BRS), яка дасть змогу компактніше й ефективніше розміщувати схеми під екраном. З огляду на новації та зусилля для досягнення нових габаритів, вартість «прошок» може зрости.

Уже підтверджено, що презентація нових айфонів відбудеться у вересні. З чуток, Pro-моделі отримають суттєві поліпшення дисплея і камери. Базові моделі запропонують мінорний апгрейд, що включає вертикальні камери і кнопку «Дія».

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *