8 найкращих бездротових навушників 2024 року: фахівці назвали головні хіти

8 найкращих бездротових навушників: від дешевих Anker до перевірених AirPods Pro 2 / фото Apple

Нові бездротові навушники з’являються мало не щотижня. І хоча все це розмаїття добре для конкуренції, як і у випадку зі смартфонами, визначитися з вибором оптимальної гарнітури часом буває дуже складно.

Авторитетний портал Edgadget підбив проміжні підсумки 2024 року і назвав найкращі бездротові навушники під різний бюджет і потреби.

  • Sony WF-1000XM5 – найкращі бездротові навушники загалом. Флагманська модель іменитого виробника з привабливим дизайном і повним набором необхідних фішок, включно з поліпшеним шумозаглушенням і адаптивним режимом прозорості. Цінник на флагманські навушники Sony завжди високий, але в цьому випадку він виправданий.
  • AirPods Pro 2 – найкращі навушники для iPhone. Незважаючи на відомі недоліки, один з яких термін служби батареї, і відносно високий цінник, кращих за ці навушники для користувачів Apple годі й шукати. А з виходом iOS 18 вони стануть ще крутішими.
  • Sony LinkBuds S – головний конкурент AirPods Pro. Ці крихітні затички з силіконовими амбушурами пропонують якісний звук, повний набір флагманських фішок і чудову автономність. На додачу до всього, в гаджеті передбачена ексклюзивна функція Speak-to-Chat, яка автоматично зупиняє музику, коли ви починаєте говорити.
  • Pixel Buds Pro – найкращі навушники для Android. Google пропонує глибокі, потужні баси, надійну роботу ANC і бездротову зарядку, і все це в упаковці з рейтингом IPX4, тобто гарнітурою можна спокійно користуватися на тренуваннях у спортзалі або в негоду.
  • Відео дня

    8 найкращих бездротових навушників 2024 року: фахівці назвали головні хіти

    Pixel Buds Pro

  • Anker Soundcore Space A40 – найкращі бюджетні навушники. Недорога гарнітура пропонує ті самі функції, які можна очікувати від моделей удвічі дорожчих: ANC, сполучення кількох пристроїв, бездротове заряджання, захист IPX4, режим прозорості, від 8-10 годин автономної роботи та підтримка LDAC. За 80 доларів кращого на ринку годі й шукати.
  • Bose QuietComfort Ultra – найкращі шумозаглушувальні навушники. Максимально оптимальний варіант для тих, хто постійно перебуває в русі.
  • Sennheiser Momentum True Wireless 4  навушники з найкращим звучанням. І ще одна гарнітура від відомої компанії. Тут шикарна якість звучання, велика кількість налаштувань еквалайзера і оптимальна вага.
  • Beats Fit Pro – найкращі навушники для тренувань. Збалансований і потужний бас буде підтримувати енергію під час тренувань, а якісне шумопоглинання, рейтинг IPX4 і зручні силіконові амбушури роблять їх надійним варіантом і за межами спортзалу.
  • 8 найкращих бездротових навушників 2024 року: фахівці назвали головні хіти

    Pixel Buds Pro

    Нещодавно Xiaomi випустила свої перші навушники відкритого типу. Гнучка конструкція дає змогу регулювати їх під себе, а час роботи без підзарядки помітно вищий, ніж у традиційних навушників-вкладишів.

    Нові AirPods будуть анонсовані у вересні разом з айфонами. У витоках йшлося про те, що Apple планує представити одразу дві моделі AirPods 4-го покоління, які відрізнятимуться оновленим дизайном, поліпшеною посадкою і якістю звуку. А ось нові AirPods Pro вийдуть у кращому разі у 2025 році.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *