Apple вперше за 14 років «освіжить» дизайн популярного девайса: реліз уже скоро

Новий M4 Mac Mini стане найменшим комп’ютером Apple / фото Apple

Крім нових смартфонів, годинників і навушників, компанія Apple до кінця 2024 року також представить настільний комп’ютер Mac mini на основі SoC M4 –  новинка отримає перший в історії пристрою редизайн.

Як повідомляє головний Apple-інсайдер Марк Гурман, модель на чипі M4 стане найменшим комп’ютером в історії компанії – її розміри наблизяться до розмірів приставки Apple TV, але може бути трохи вищою за поточну модель, висота якої становить 1,4 дюйма.

Згідно з інсайдами, корпус Mac mini M4 буде, як і раніше, виконаний з алюмінію, і оснащений мінімум трьома портами USB-C і одним роз’ємом HDMI. Очікується, що в продаж надійдуть дві версії – з чипом Apple M4 або M4 Pro на борту.

Відео дня

Крім цього, журналіст поділився інформацією і про інші майбутні оновлення комп’ютерів компанії:

  • Осінь 2024: MacBook Pro, iMac, Mac mini.
  • Весна 2025: MacBook Air.
  • Літо 2025: Mac Studio і Mac Pro.
  • До слова, Mac mini стане єдиним із майбутніх комп’ютерів Apple, який отримає кардинальні зміни в дизайні. При цьому інсайдер зазначив, що деякі інші пристрої компанії також «освіжать», але це все ж буде невеликий редизайн. Найімовірніше, йдеться про Mac Studio та/або Mac Pro.

    Тим часом до осінньої презентації Apple залишився рівно місяць. Як очікується, на ній анонсують смартфони iPhone 16, нові годинники Apple Watch, включно з Watch SE, який стане ще дешевшим, а також одразу дві моделі AirPods 4-го покоління.

    А вже навесні 2025 року вийде новий бюджетний iPhone SE, характеристики якого порадують навіть Android-юзерів.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *