Армія РФ обстріляла 27 населених пунктів Харківщини: троє загиблих і п’ятеро поранених

Фото, відео Унаслідок обстрілів населених пунктів Харківщини впродовж минулої доби загинули троє людей та п’ятеро дістали поранення, через детонацію боєприпасу також травмований чоловік.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«За добу ударів по м. Харкову не зафіксовано. Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали 27 населених пунктів Харківщини: Петропавлівка, Степова Новоселівка, Берестове та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Вільча, Липці, Лиман, Ізбицьке, Веселе, Петрівка, Козача Лопань, Синельникове, Глибоке, Широке, Вовчанські Хутори», — написав Синєгубов.

Зазначається, що внаслідок обстрілу Вовчанська загинув 50-річний чоловік та дістав поранення 38-річний чоловік. Окрім того, 11 травня внаслідок серії масованих обстрілів Вовчанська з різного виду озброєння пошкоджені десятки приватних будинків. Дістали поранення четверо чоловіків від 39 до 64 років та 83-річна жінка, загинув 51-річний чоловік.

У Вільчі Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу КАБом пошкоджено корпус геріатричного пансіонату.

У селі Глибоке Харківського району внаслідок артобстрілу загинув чоловік 63 років. У селі Веселе Лозівського району через детонацію боєприпасу травмовано 37-річного чоловіка.

За словами Синєгубова, наразі 1377 місцевих жителів евакуювали з Чугуївського району, 2097 з Харківського, 29 з Богодухівського та 570 людей евакуйовано волонтерами. Загалом евакуйовано 4073 людини.

Як повідомляв Укрінформ, у районі села Бугаївка Харківської області внаслідок ворожого удару виникла масштабна лісова пожежа, гасити її довелося під повторними обстрілами.

Фото: Фейсбук Олег Синєгубов

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *