Армія РФ за добу 23 рази обстріляла прикордонні громади Сумщини

За добу 28 травня росіяни обстріляли 10 прикордонних громад Сумщини. Загалом було 23 обстріли з артилерії, БПЛА та мінометів.

Про це в Телеграмі повідомила Сумська ОВА, передає Укрінформ.

«Протягом дня росіяни здійснили 23 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 81 вибух. Обстрілів зазнали Краснопільська, Білопільська, Хотінська, Середино-Будська, Березівська, Есманьська, Новослобідська, Путивльська, Глухівська, Великописарівська громади», — йдеться у повідомленні.

У Краснопільській громаді зафіксовані артилерійські обстріли (6 вибухів). У Білопільській громаді росіяни били з БпЛА (1 вибух) та з артилерії (6 вибухів).

Хотінська громада зазнала артилерійського та мінометного обстрілів, а по Середино-Будській громаді ворог бив з артилерії (5 вибухів), мінометів (15 вибухів) та завдав удари із БпЛА (3 вибухи).

Артилерійських обстрілів зазнали також Березівська та Есманьська громади. А по Путилівській та Новослобідській громадах ворог бив із мінометів.

Глухівська громада: зафіксовано скидання з БпЛА вибухового пристрою (1 вибух). Великописарівська громада: завдано удар з БпЛА (8 вибухів), здійснено мінометний обстріл (10 вибухів) та зафіксовано скидання з БпЛА вибухового пристрою (ВОГ) (1 вибух).

Як повідомляв Укрінформ, з небезпечних районів Харківської та Сумської областей евакуйовані близько 20 тисяч осіб.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *