БЕБ на Київщині вилучило 88 тонн фальсифікованого бензину та дизелю

Бюро економічної безпеки викрили осіб, які організували незаконний продаж фальсифікованого пального на території Київської області.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ, передає Укрінформ.

"Під час досудового розслідування встановлено, що пальне зберігалось на одній із місцевих нафтобаз. Надалі фальсифікований бензин та дизпаливо продавали через мережу автозаправних станцій, що працювали без касових апаратів, не мали жодних дозвільних документів і сертифікатів якості", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у результаті санкціонованих обшуків на 4 заправках та нафтопереробному заводі детективи БЕБ вилучили понад 70 тонн фальсифікованого дизельного пального та 18 тонн бензину марки А-95. Їх орієнтовна вартість складає 4,5 млн грн.

Також вилучено 4 модульні станції для заправки, 12 ємностей для зберігання пального, 2 вантажних автомобілі з автоцистернами та мікроавтобус.

У пресслужбі повідомляють, що, крім того, детективи знайшли чорнові записи, комп’ютерну техніку та фінансово господарську документацію, які долучені до матеріалів кримінального провадження в якості речових доказів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 та ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України, триває. Призначено низку експертних досліджень.

Як повідомлялось, нещодавно БЕБ у Києві завершило досудове розслідування відносно керівника держустанови та директора приватного підприємства, через дії яких державна медична установа під час закупівлі тестів на гепатит зазнала 7,7 млн грн збитків.

Фото: БЕБ

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *