Берислав став побратимом нідерландського Вінтерсвейка

Фото Місто Берислав Херсонської області стало офіційним побратимом нідерландського міста Вінтерсвейк, про що у п’ятницю 17 травня був підписаний меморандум.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Бериславської районної військової адміністрації Володимир Літвінов, передає Укрінформ.

“Сьогодні, за підтримки VNG International, представники Бериславської міської територіальної громади та муніципалітету Вінтерсвейк (Нідерланди) підписали меморандум про співпрацю! Це знаменує собою офіційне побратимство наших міст, відкриваючи нову еру дружніх стосунків та плідної взаємодії”, — наголосив Літвінов.

За його словами, під час підписання меморандуму представники муніципалітету Вінтерсвейк розповіли про економічні та правові компоненти, які діють в їхньому муніципалітеті.

Начальник РВА наголосив, що побратимство з Вінтерсвейком стане потужним імпульсом для розвитку Бериславського району, відкриє нові можливості для співпраці у різних сферах.

Як повідомляв Укрінформ, депутати штату Каліфорнія одноголосно підтримали встановлення побратимських відносин із Львівською областю.

Фото: Володимир Літвінов / Фейсбук

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *