«Білі янголи» евакуювали останню дитину з села Прогрес на Донеччині

Відео Поліцейський екіпаж “Білі янголи” евакуював з обстрілюваного російськими загарбниками села Прогрес Донецької області 14-річного хлопця з матір'ю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

“14-річний Рамір став останньою дитиною, яка покинула населений пункт, що зазнає постійних обстрілів з боку окупантів. Завдяки зусиллям правоохоронців хлопчик разом з матір'ю знайшли прихисток у більш безпечному місці”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначили в поліції, до початку війни у Прогресі проживали 17 дітей. Через ворожі атаки всі вони змушені були виїхати до безпечних регіонів разом із сім'ями.

“Рамір з мамою залишалися в селі до останнього, сподіваючись на покращення ситуації. Однак трагічна подія змусила жінку прийняти рішення про евакуацію. Авіабомба, скинута загарбниками, влучила в сусідський будинок і вбила 67-річну мешканку”, — поінформували поліцейські.

"Білі янголи" забрали жінку з сином на броньованому автомобілі. Під час евакуації росіяни відкрили вогонь з артилерії по селу.

Перечекавши обстріл, поліцейські доставили жінку і дитину в Покровськ.

Як повідомляв Укрінформ, під час евакуації на Авдіївському напрямку екіпаж "Білі янголи" потрапив під удар російського дрона.

Фото: Нацполіція

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *