«Блискуче затримання»: на Харківщині прикордонники взяли в полон російського штурмовика

Відео У Харківській області прикордонники взяли в полон російського штурмовика із Підмосков’я, який заблукав, намагаючись знайти позиції своєї армії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Бійці Чопського прикордонного загону виявили невідомого чоловіка, який вийшов із лісосмуги та рухався у бік річки з боку території, що контролюють загарбники. Прикордонники за допомогою дрона продовжили стеження за ним, а згодом роззброїли і взяли в полон.

Як з’ясувалося, росіянин загубився. Він єдиний вижив із групи штурмовиків, яких розбили українські воїни. Загарбник отримав поранення і хотів дістатися до «своїх», але втратив орієнтування.

Полоненим виявився 55-річний житель Підмосков’я. У себе в селі він працював різноробочим та вирішив заробити грошей, вбиваючи українців. Був призваний на початку березня та потрапив у підрозділ, який на 80% складався із ув'язнених. Вже через два дні його відправили у перший штурм.

Як зазначають у ДПСУ, загарбник зізнався, що «його взяли в полон «блискуче».

Українські прикордонники оглянули штурмовика, надали йому необхідну допомогу і передали представникам уповноважених державних органів.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні відкрили ще один табір для військовополонених росіян.

Фото з відкритих джерел

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *