Блокпости у Бахмуті й Мангуші обладнали по-новому

Оновлені блокпости вже функціонують у Бахмуті та Мангуші, відтак на Донеччині переобладнали та оснастили сучасною технікою вже 6 блокпостів.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Командувач Об’єднаними силами Сергій Наєв та в.о. заступника командувача ООС з координації діяльності органів Нацполіції Сергій Кондрашенко перевірили хід реконструкції. 

На Донеччині переобладнали вже 6 блокпостів npu.gov.ua

Стаціонарні блокпости розташовані у стратегічно важливих місцях: на виїздах до сусідніх областей – Луганської та Запорізької. Щодня крізь них проходить понад тисячу людей, до 700 транспортних засобів.

Щоб правоохоронці могли безперервно здійснювати контроль, на постах створені всі необхідні умови: робочі модулі обладнані комп’ютерною технікою, на територію підведені всі комунікації – вода, освітлення, опалення, встановлене відеоспостереження, відремонтовано модулі для «вільної зміни» та їдальню.

Блокпости у Бахмуті й Мангуші обладнали по-новому

У Мангуші для швидкої перевірки транспорту поліцейські використовують нове обладнання – сучасні прилади для огляду транспорту та вантажів, які дозволяють, наприклад, побачити схованку всередині коліс, пристрої нічної дії.

Блокпости у Бахмуті й Мангуші обладнали по-новому

Також облаштовано вольєри для службових собак.

Для громадян, які перетинають блокпост, зроблені санітарні зони та зони відпочинку, де можна підзарядити гаджети.

Блокпости у Бахмуті й Мангуші обладнали по-новому

У поліцейському модулі є аптечка для надання домедичної допомоги.

Наєв вручив нагороди бійцям батальйону поліції особливого призначення «Харків» зі складу ОС, які напередодні затримали у Мангуші озброєних зловмисників, яких підозрюють у серії майнових злочинів.

Блокпости переобладнують відповідно до вимогу командування ООС. На першому етапі їх кількість зменшили втричі. Другий передбачає переобладнання їх інфраструктури з метою створення належних умов для громадян та підвищення якості надання поліцейських послуг.

Уже функціонують переобладнані блокпости у Cлов’янську, Костянтинівці, Покровську та Великій Новосілці.

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *