Бюджетні королі: названо 5 найкращих смартфонів прямо зараз до 10 000 грн

Samsung Galaxy A15 однозначно один з найкращих бюджетників на ринку / фото Samsung

В останні роки виробники смартфонів вивели бюджетний сегмент на новий рівень. Тепер навіть найдоступніші моделі оснащені дисплеєм з підвищеною герцовкою, просунутим набором камер і автономністю в пару днів.

Оглядачі Tech Adviser запропонували найкращі недорогі варіанти до 250 доларів (або 10 000 грн), які можна розглянути до покупки в середині 2024 року.

  • Samsung Galaxy A15 – найкращий загалом. Апарат має добре продуману збірку преміум-класу, повноцінну AMOLED-матрицю на 90 Гц, потрійну камеру на 50+5+2 Мп і батарею до двох повних днів. А підтримка ПЗ від Samsung все ще найкраща, ніж у будь-якого бюджетного конкурента.
  • Motorola Moto G84 – найкращий дисплей. Нехай цей смартфон не може похвалитися хорошими камерами, а отримувати оновлення Android він буде тільки два роки, OLED-дисплей з частотою 120 Гц затьмарює конкурентів у своєму ціновому діапазоні.
  • Samsung Galaxy A25 – найкращі камери. Попри свою бюджетність, у ньому встановлено 13-мегапіксельну селфі- камеру і блок із трьома модулями на 50+8+2 Мп з оптичною стабілізацією біля головного сенсора і підтримкою зйомки відео з роздільною здатністю 4K. Цього цілком достатньо для зйомок при хорошому освітленні.
  • Motorola Moto G04 – найкращий ультрабюджетний смартфон. При ціні всього в 100 євро він має усі основні характеристики чудового телефону. Продуктивності з головою вистачить для повсякденних завдань, а дисплей радує якістю зображення. Додатково до всього девайс відмінно тримає заряд: два повних дні за будь-яких навантажень.
  • Xiaomi Redmi Note 13 5G – найкращий дизайн. Преміальний дизайн робить телефон ще більш елітним, так само як і чудовий дисплей. Також приємно бачити на борту розширювану пам’ять на додаток до 256 ГБ, і чотири роки оновлень безпеки.
  • Відео дня

    Бюджетні королі: названо 5 найкращих смартфонів прямо зараз до 10 000 грн

    Redmi Note 13 5G / фото Tech Adviser

    Нагадаємо, нещодавно культовий бренд HTC повернувся з новим смартфоном. Це апарат середньобюджетного класу з величезним OLED-екраном і непоганими камерами з ШІ-функціями.

    Водночас експерти AnTuTu називали 10 Android-смартфонів, якими користувачі задоволені найбільше. Лідером сьогодні є складаний апарат від Vivo, який помітно виділяється на тлі інших.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *