Через атаку РФ на Київщину пошкоджені чотири багатоповерхівки

Станом на 18:00 вівторка, оперативні служби продовжують роботи з ліквідації наслідків атаки військ РФ на Київщину. Серед наслідків цього обстрілу — вибиті вікна у чотирьох багатоповерхових будинках.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

"Падіння уламків наразі зафіксовані у двох районах області. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає. В одному з районів зафіксовано пошкодження: у чотирьох багатоповерхових житлових будинках вибиті вікна; у приватному будинку пошкоджені фронтони та вибиті вікна. Також пошкоджено один легковий автомобіль. На двох АЗС вибиті вікна та посічені фасади", — написав він.

Окрім цього, у багатоповерховій будівлі з офісними приміщеннями унаслідок цього обстрілу були вибиті двері, вікна, посічений фасад.

"На комунальному підприємстві вибуховою хвилею пошкоджено вікна; в одному з торгових центрів та кафе вибиті вікна; у складському приміщенні на території гаражного кооперативу вибиті вікна та рами; на чотирьох підприємствах також пошкоджені вікна. Крім цього, вибуховою хвилею пошкоджено будинок лісника", — додав він.

Начальник КОВА зазначив, що в іншому районі було виявлено уламки ворожої цілі на приватній прибудинковій ділянці. Постраждалих та пошкоджень будівель немає.

Кравченко запевнив, що усі оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ворожої атаки.

Як повідомлялося, на Київщині вночі працювала ППО.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *