Через обстріли знеструмлені понад 5000 споживачів у трьох областях — Міненерго

Станом на 1 серпня через ворожі обстріли знеструмлено понад 5 тис. споживачів у Донецькій, Дніпропетровській та Херсонській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики. 

"У Донецькій області внаслідок ворожих обстрілів минулої доби знеструмлено 4,1 тис. абонентів у 4 населених пунктах. Енергетики заживили 9,9 тис. абонентів у 28 н.п. На ранок залишаються без напруги 135 н.п., загалом – 78,3 тис. абонентів", — йдеться у повідомленні.

Через бойові дії у Дніпропетровській області знеструмлено 1,5 тис. споживачів. У Запорізькій області залишаються без електропостачання 3,7 тис. споживачів у 51 населеному пункті, на Сумщині — 3,9 тис. споживачів у 71 н.п., на Харківщині — 38,2 тис. абонентів, на Чернігівщині — 1,2 тис. споживачів у 21 н.п.

Внаслідок обстрілів Херсона знеструмлено 33 споживачів. Загалом у місті відключений 2641 споживач. Через нічні ворожі обстріли Херсонської області додатково знеструмлено 56 споживачів. Зараз у 51 населеному пункті області без світла понад 27 тис. споживачів.

Як повідомлялося, станом на 1 серпня енергетики відновили електрику для 10 664 споживачів, постраждалих внаслідок бойових дій. Загалом через бойові дії та техпорушення залишаються без електрики 486 населених пунктів.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *