Через обстріли знеструмлені понад 8 тисяч абонентів у двох областях

Через ворожі обстріли минулої доби знеструмлено понад 8 тисяч абонентів у Донецькій та Харківській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

«У Донецькій області через ворожі обстріли минулої доби знеструмлено 6,5 тисячі абонентів у 12 населених пунктах. Енергетики заживили 5,4 тисячі абонентів у 14 населених пунктах. На ранок 24 липня залишаються без напруги 134 населених пункти, загалом – 78,7 тисячі абонентів», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через ракетний обстріл у м. Харків знеструмлено 1,5 тисячі абонентів. На ранок внаслідок бойових дій на Харківщині без електропостачання залишаються 38,4 тис. абонентів.

У Запорізькій області через технологічні порушення знеструмлювались 590 споживачів, на ранок без світла 448 споживачів. За минулу добу ремонтні бригади повернули електропостачання 248 споживачам. На ранок через бойові дії без енергопостачання залишаються 3,7 тисячі споживачів у 51 н.п.

На Сумщині енергетики заживили 24,8 тис. споживачів у 4 н.п., які були знеструмлені внаслідок вчорашньої атаки. Загалом через бойові дії без електропостачання понад 9 тис. споживачів у 78 н.п. Внаслідок технологічних порушень без напруги 945 споживачів у 10 н.п.

На Херсонщині минулої доби енергетики заживили 602 споживачів, які знеструмлювалися через обстріли. Однак після нічних ударів по місту та області є нові знеструмлення. На ранок в обласному центрі відключено 2,4 тис. споживачів, у 48 н.п. області – понад 26 тис.

На Чернігівщині внаслідок бойових дій без світла 1,5 тис. абонентів у 25 н.п. Через технологічні порушення знеструмлено 1,8 тис. абонентів у 4 н.п.

Як повідомлялося, у середу, 24 липня, у денні години відключення електроенергії скасовані майже по всій Україні.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *