Чи працює застосунок Резерв+ за кордоном: відповідь Міноборони

У деяких країнах застосунок ще може бути недоступним / Фото: Pexels

Міноборони обіцяє, що у найближчі дні застосунок буде доступним у тих країнах, де були проблеми.

Застосунок «Резерв+», де військовозобов'язані, призовники та резервісти можуть оновити облікові дані, може бути недоступним для українців за кордоном.

Про це попередила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

«У деяких країнах застосунок ще може бути не доступним, бо маркетам треба декілька днів на обробку будь-яких змін. Команда вирішує це питання. У найближчі дні застосунок буде доступним, як на Android, так і на iOS. І всі встигнуть оновити дані до 16 липня», – запевнила Черногоренко.

Нагадаємо, 18 травня Міністерство оборони України запустило мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобов’язаних, призовників та резервістів.  

Також у Міноборони розповіли, кому потрібен застосунок «Резерв+» та чи відображається там бронювання, а також пояснили, чи будуть надходити повістки в «Резерв+» та на електронну пошту.

Крім того, у Міноборони пояснили, що робити, якщо після онвлення даних у застосунку «Резерв+» ви помилково опинилися у розшуку.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *