Чи загрожує Україні «удар у спину» з боку США: Подоляк усе роз’яснив

Михайло Подоляк зробив важливі заяви щодо співпраці України та США / колаж з фото УНІАН

США в будь-якому разі будуть до кінця з Україною, і в цих відносинах відіграватимуть лідерську роль, незалежно від жорсткості внутрішньої політичної дискусії в самих Штатах.

Такою інформацією поділився радник керівника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк в інтерв’ю УНІАН. «У відносинах завжди є гойдалки, якими ти рухаєшся, чи крива. Потрібно вміти в цих відносинах правильно вибудовувати комунікацію, і Україна намагається це робити, і в України це виходить. На різних рівнях, насамперед, на рівні президента», — сказав він.

Співрозмовник додав, що наша країна і Штати мають хорошу комунікацію на різних рівнях — і на рівні президента, і на рівні адміністрації Офісу, і на рівні парламентаріїв, і на рівні окремих політиків.

Відео дня

Допомога українцям від США під час війни проти росіян — сьогодні це варто знати

Штати активно допомагають Україні протистояти російській агресії, зокрема надають різне озброєння і техніку. Наприкінці минулого року американська допомога «застопорилася» через внутрішньополітичні суперечності у США на тлі майбутніх виборів президента.

Наприкінці квітня стала відома хороша новина щодо американської допомоги Україні — президент США Джо Байден підписав законопроект, у якому передбачається виділення мільярдів доларів на допомогу нашій державі у сфері безпеки. Наприкінці травня держсекретар Штатів Ентоні Блінкен повідомив, що його країна виділила Києву чергову партію зброї на $275 млн.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *