Диктатор не може втримати ситуацію: в ГУР розповіли про важливі сигнали для союзників РФ

Путін вже не може втримати ситуацію у своїй країні / фото REUTERS

Вибори президента в Росії показали світові, що Путін не може втримати ситуацію у своїй країні, заявив в ефірі телемарафону представник ГУР Андрій Юсов.

«Слова людини, схожої на Путіна, не мають жодного значення. Весь світ побачив, що Путін вже не той. Ті події, які розгортаються в Білгородській та Курській областях, кібератаки по РФ, інциденти на об’єктах військової, економічної інфраструктури, показали, що диктатор не здатен у важливий для себе період тримати ситуацію під контролем. Це був важливий сигнал і для Китаю і країн Глобального Півдня, які дуже уважно спостерігають за ситуацією, вони зрозуміли, що диктатор не може втримати ситуацію у своїй країні», – сказав Юсов.

Він також додав, що мобілізаційні заходи в РФ не зупинялися. А після «виборів», вона може посилитися і нести «більш відкритий характер». Крім того, Юсов прокоментував події на виборчих дільницях, де росіяни підпалювали кабінки та заливали зеленкою урни для голосування. 

Відео дня

«На Росії залишається велика кількість людей, які готові чинити опір режиму і роблять це в різний спосіб. Хтось може спалити виборчу кабінку, а хтось зі зброєю в руках, як російські добровольці РДК, «Свободи Росії», Сибірського легіону готові звільняти власну Батьківщину від режиму Путіна, що вони зараз успішно і роблять», – каже Юсов.

Вибори Путіна в Росії: що треба знати

Напередодні у РФ закінчилося триденне голосування за президента країни. За даними екзит-полів, чинний очільник Кремля «набирає» 87% голосів. 

З перемогою Путіна привітали друзі Кремля – Північна Корея, Іран, Венесуела, Китай та Узбекистан. Втім, офіційно ЦВК ще не закінчила підрахунок голосів.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *