Джошуа і Дюбуа боротимуться за пояс IBF, яким володів Усик

У червні українець відмовився від поясу і «подарував» його двом колишнім суперникам. 

Ентоні Джошуа и Даніель Дюбуа

Сьогодні володар титулу IBF у надважкій вазі Даніель Дюбуа проведе поєдинок проти ексчемпіона світу Ентоні Джошуа. 

Двобій відбудеться на стадіоні «Вемблі» в Лондоні і розпочнеться приблизно о 00:15 за київським часом.

На кону стоятиме титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією IBF, від якого відмовився українець Олександр Усик. У червні він записав звернення до Джошуа та Дюбуа, в якому заявив про те, що «дарує» їм пояс за версією IBF. Саме ця організація раніше погрожувала відібрати в Усика титул через те, що він не провів обов’язковий захист проти претендента. Нині цей статус має Дюбуа, який 1 червня переміг хорвата Філіпа Хрговича. 

Зазначимо, що Усик двічі перемагав Джошуа рішенням суддів і нокаутував Дюбуа.

Ентоні Джошуа старший Дюбуа на 7 років, йому 34. Він також на 2,5 см вищий. Обидва боксера б’ються в ортодоксальній стійці.

Джошуа — більш досвідчений боксер, він провів на 8 боїв більше і дебютував у 2013 році. Перший професійний бій Дюбуа відбувся у 2017 році.

Ентоні Джошуа виходить на бій, займаючи 1 місце за версією WBO, 3 місце за версією IBF і 2 місце за версією The Ring у суперважкій вазі. 

Даніель Дюбуа наразі посідає 6-ту сходинку рейтингу The Ring у надважкій вазі.

Джошуа востаннє бився 6 місяців і 13 днів тому, а Дюбуа — 3 місяці і 20 днів тому.

Поки що Джошуа та Дюбуа провели останню дуель поглядів — першим погляд відвів Дюбуа.

Експерти Favbet вважають, що переможцем цього бою стане Ентоні Джошуа з коефіцієнтом 1,29. На перемогу Даніеля Дюбуа пропонується коефіцієнт 4,10.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.ТОВ «БУКМЕКЕРСЬКА КОМПАНІЯ «ФАВБЕТ». Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 433 від 13.12.2022 та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 137 від 05.04.2021, зі змінами.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *