Для охорони правопорядку Запорізька ОДА передала поліцейським 120 дронів

Фото На Запоріжжі поліцейським передали 120 дронів різних модифікацій, які допоможуть їм в охороні правопорядку.

Про це у Телеграмі повідомила Запорізька обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

Зазначається, що 5 липня в Запоріжжі з нагоди Дня Національної поліції в ОДА відзначили кращих правоохоронців. Шістьом з них подяки вручив голова Запорізької ОДА Іван Федоров.

Для охорони правопорядку Запорізька ОДА передала поліцейським 120 дронів

Очільник області підкреслив, що взаємодія влади та правоохоронних органів дуже важлива для збереження стабільності в регіоні та передав правоохоронцям 120 дронів різних модифікацій.

Ці дрони, зазначили в адміністрації, допоможуть поліцейським більш ефективно виконувати свої службові обов’язки з охорони правопорядку.

Для охорони правопорядку Запорізька ОДА передала поліцейським 120 дронів

Як повідомлялося, Запорізька область наразі перебуває під обстрілами російських військ, майже щодня ворог тероризує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та різні інфраструктурні об’єкти. Поліція всіляко допомагає жителям регіону.

День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня згідно з указом Президента від 4 квітня 2018 року — на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські склали першу присягу на Софійській площі у Києві.

Як повідомляв Укрінформ, з нагоди Дня Національної поліції України Президент Володимир Зеленський зустрівся з поліцейськими й вручив державні нагороди.

Фото: Іван Федоров / Телеграм

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *