До 100% за 10 хвилин: названо смартфони з найшвидшою зарядкою у 2024 році

Які смартфони заряджаються найшвидше: лідер рейтингу — всього за 10 хвилин / фото realme

Більшість смартфонів уже давно можна зарядити від 0 до 100% менше ніж за годину, однак деякі виробники продовжують експериментувати, щоб у разі чого зарядити девайс за лічені хвилини.

У добірці Xinping Technology зібрані смартфони з найпотужнішими блоками живлення у 2024 році. Простіше кажучи, вони заряджаються швидше за конкурентів. За основу брався час, який потрібен для досягнення 100%.

  • Переможцем «перегонів» став Realme GT Neo 5, поки що єдиний смартфон на ринку з 240-ватною зарядкою. Як зазначають експерти, для повної зарядки йому необхідно 10 хвилин і 59 секунд.
  • Redmi Note 12 Explorer Edition, що перебуває на другому місці, заряджається за 11 хвилин і 13 секунди. Він залучає адаптер потужністю 210 Вт.
  • Замикає трійку ігровий смартфон iQOO 10 Pro з адаптером потужністю 200 Вт – на повне заповнення заряду необхідно 12 хвилин і 16 секунд.
  • Також фахівці рекомендують звернути увагу на iQOO 11S, Red Magic 8 Pro+, Realme GT Neo 3, OnePlus Ace / Ace 2 Pro і Realme GT 5. Усім їм для повної зарядки потрібно менше ніж 20 хвилин.

    Відео дня

    До 100% за 10 хвилин: названо смартфони з найшвидшою зарядкою у 2024 році

    Які смартфони заряджаються найшвидше

    Актуальні iPhone 15, попри свою високу автономність, посідають останні місця в цьому рейтингу – на їхню повну зарядку потрібно майже дві години. З чуток, у серії iPhone 16 потужність дротової зарядки нарешті зросте з 27 до 40 Вт.

    Якщо ви в пошуках телефону, який не застаріє і через п’ять років, експерти AnTuTu публікували рейтинг найпотужніших Android-пристроїв. Перші три місця посідають смартфони Nubia, OnePlus і Xiaomi.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *