Доступні моделі для всіх: експерти обрали найкращі смартфони в бюджеті до $300

Moto G Power (2024) однозначно один з найкращих недорогих смартфонів на ринку/ фото Motorola

Якщо ви в пошуках свого першого смартфона або апгрейду старого, але бюджет обмежений, редактори порталу CNET назвали чотири телефони, що заслуговують на увагу, й ціна яких не перевищує 300 доларів або 12 000 в грн.

До списку потрапили моделі від OnePlus, Samsung, Motorola і Google. Кожен смартфон має набір характеристик, орієнтованих на різні потреби користувачів.

  • Motorola Moto G Power (2024) – практично ідеальний бюджетник до $300. Він пропонує бездротову зарядку, екран з високою частотою оновлення 120 Гц і обробку з «веганської шкіри».
  • Додайте сюди камеру, яка видає соковиті знімки при хорошому освітленні, оптимальний процесор і водонепроникний корпус, і ви отримаєте телефон, яким просто приємно користуватися, не перевантажуючи себе непотрібними функціями.
  • Відео дня

    Доступні моделі для всіх: експерти обрали найкращі смартфони в бюджеті до $300

    Motorola Moto G Power (2024) / Скріншот з ютубу

  • Samsung Galaxy A25 5G – найкращий недорогий смартфон для тривалого використання. Виробник обіцяє чотири роки основних оновлень ОС Android і п’ять років патчів безпеки. Враховуючи, що він вийшов у грудні 2023 року, він ще не скоро втратить актуальність.
  • Galaxy A25 5G може запропонувати багато чого в інших аспектах, включно з соковитим 120-герцовим AMOLED-екраном на 6.5 дюйма з роздільною здатністю 1080р і гучними двома динаміками для музики. Засмучує лише трохи застарілий процесор і корпус із пластику.

  • Доступні моделі для всіх: експерти обрали найкращі смартфони в бюджеті до $300

    Samsung Galaxy A25 5G / Скріншот з ютубу

  • OnePlus Nord N30 5G – найкращий смартфон для швидкої зарядки. Від комплектного ЗП пристрій повністю заряджається за 45 хвилин, тоді як більшості інших телефонів у цьому ціновому класі для цього потрібно від 90 хвилин до двох годин.
  • Крім того, телефон отримав потужний процесор Snapdragon 695, якого вистачить для запуску більшості ігор, великий 6,72-дюймовий екран 1080p з частотою оновлення 120 Гц і 108-мегапіксельний основний сенсор.
  • Доступні моделі для всіх: експерти обрали найкращі смартфони в бюджеті до $300

    OnePlus Nord N30 5G / Скріншот з ютубу

  • Google Pixel 6A — найвигідніший смартфон. Хітовий «Піксель», який вийшов ще в травні 2022 року, сьогодні можна урвати за $300, що робить його легкою рекомендацією в бюджетному сегменті.
  • Хоч це далеко не найбільш технічно просунутий Андроїд, він досі залишається чудовим вибором завдяки компактним габаритам, крутим камерам, які в «сліпих» тестах обходять топові iPhone, і ексклюзивним функціям Pixel.
  • Доступні моделі для всіх: експерти обрали найкращі смартфони в бюджеті до $300

    Google Pixel 6A / Скріншот з ютубу

    Свіже опитування показало, якими смартфонами користувачі Android і iPhone задоволені найбільше. Якщо у світі андроїд лідируючі місця займають складні моделі, то шанувальники Apple віддають перевагу раритетним компактним Айфонам.

    А якщо ви в пошуках смартфона, який не застаріє і через п’ять років, фахівці бенчмарку AnTuTu опублікували рейтинг найпродуктивніших Android-пристроїв. Перші три місця посідають смартфони Nubia, OnePlus і Xiaomi.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *