Дрони СБУ атакували нафтобазу з пальним в Ростовській області, — джерело

Фото: Дрони СБУ атакували нафтобазу РФ (facebook.com SecurSerUkraine) Автор: Каріна Левицька

Минулої ночі дрони Служби безпеки України атакували нафтобазу з пальним в Ростовській області Російської Федерації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела.

За даними джерел видання, минула ніч виявилася дуже спекотною для російської нафтобази в Ростовській області. Дрони СБУ атакували об‘єкт, де зберігалися різні марки бензину та дизельне паливо загальним об‘ємом 12,5 тисяч кубометрів.

Вночі в Ростовській області пролунав гучний вибух після чого розпочалася сильна пожежа.

Для гасіння пожежі росіяни задіяли майже півсотні осіб та 14 одиниць техніки, пожежі присвоєно найвищий ранг складності.

«Дрони СБУ продовжують запроваджувати точкові економічні санкції проти енергетичного комплексу Росії, який працює на війну в Україні. Вже понад три десятки успішних ударів по російських нафтобазах та НПЗ значно скоротили нафтопереробку та доходи РФ. І ці санкції будуть тільки збільшуватись», — зазначило поінформоване джерело.

Атаки на нафтобази РФ

Нагадаєамо, ми писали, що в Ростовській області рано-вранці 13 липня через удар безпілотників сталася пожежа на нафтобазі. Детальніше про інцедент можна дізнатись в матеріалі РБК-Україна.

Зауважимо, що вибухи на нафтобазах у РФ стаються все частіше і це цілеспрямована мета українських спецслужб. Раніше повідомлялося, що у Ростові-на-Дону у ніч проти 5 липня пролунали вибухи, в районі міста велася робота ППО через атаку безпілотників, сталася пожежа на нафтосховищі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *