ДТП з трамваями: Київпастранс завершив службове розслідування

Комунальне підприємство «Київпастранс» завершило службове розслідування причин дорожньо-транспортної пригоди з трамваєм на вулиці Глибочицькій у столиці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

За інформацією комунального підприємства, причиною ДТП є необережні дії водія, який під час зупинки на перемикачі припустився кількох грубих порушень правил експлуатації.

«Внаслідок необережних дій водія, який у порушення регламенту перебував поза транспортним засобом, знеструмлений трамвай опинився на схилі з вимкненими стоянковими гальмами. Це й спричинило неконтрольований рух вагона», — зазначили у Київпастрансі.

На час проведення необхідних службових і слідчих дій водія відсторонили від роботи.

Також оголосили догани заступнику директора з експлуатації транспорту та начальнику відділу з безпеки руху трамвайного ремонтно-експлуатаційного депо імені Тараса Шевченка.

У Київпастранс наголошують, що за результатами технічного обстеження вагона транспортний засіб перебував у справному стані. Причиною аварії став винятково людський фактор.

В усіх депо Київпастранс із водіями та відповідальними за експлуатацію рухомого складу особами, окрім планових, провели й позапланові інструктажі щодо дотримання правил експлуатації електротранспорту.

Остаточні результати щодо причин і наслідків ДТП встановлять правоохоронні органи.

Як повідомляв Укрінформ, у Шевченківському районі Києва на вулиці Глибочицькій 6 серпня сталася ДТП за участі трамвая, у якій постраждали шестеро людей.

Фото: Патрульна поліція

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *