Експерти обрали 5 недорогих, але крутих смартфонів для купівлі у 2024 році

Galaxy 15 однозначно один з найкращих недорогих смартфонів на ринку / фото Samsung

Наростальна конкуренція і технологічні досягнення призвели до появи на ринку безлічі багатофункціональних пристроїв, а це означає, що вам більше не потрібно витрачати цілий статок, щоб отримати якісний смартфон.

Зарубіжні оглядачі відібрали найбільш збалансовані недорогі телефони, на які однозначно варто звернути увагу в 2024 році. Вони чудово підійдуть для творчості, зйомок і розваг, а обійдуться при цьому дешевше за 500 доларів.

  • Найкращий загалом – Google Pixel 8a. Він водонепроникний, ідеально лежить у долоні і в найкращих традиціях Pixel оснащений топовими камерами навіть за мірками флагманів. На тлі інших смартфонів до $500 він виділяється наявністю ШІ-функцій і семирічною підтримкою. Мабуть, єдиний слабкий бік девайса – задня панель виконана з пластику замість скла.
  • Перевірений хіт – Samsung Galaxy A54 5G. Хоча він вийшов понад рік тому, він досі виділяється топовими фотоможливостями, відмінною продуктивністю і соковитим AMOLED-екраном. А ще апарат отримав вологозахист IP67 – зазвичай ця фішка зустрічається тільки у флагманських пристроях.
  • Найкращий смартфон до $400 – Samsung Galaxy A35. Це надійний Android-телефон середнього класу з OLED-дисплеєм на 120 Гц, містким акумулятором і тривалою підтримкою оновленнями. Камери, можливо, могли б бути кращими, але в іншому це топ за свої гроші.
  • Найкращий смартфон до $300 – Moto G Power 5G (2024). На тлі інших бюджетників він виділяється «задником» з натуральної шкіри, підтримкою бездротової зарядки і значним часом автономної роботи.
  • Найкращий смартфон до $200 – Samsung Galaxy A15. Можливо, він не найшвидший через дещо слабенький процесор MediaTek, але в інших сферах він перевершує конкурентів. Як мінімум у плані апаратної підтримки: навіть такий бюджетник компанія обіцяє оновлювати протягом 4 років з моменту релізу. Тобто він не втратить актуальності до 2028 року.
  • Відео дня

    Експерти обрали 5 недорогих, але крутих смартфонів для купівлі у 2024 році

    Google Pixel 8a

    Раніше УНІАН ділився десяткою найпопулярніших смартфонів у 2024 році зі штучним інтелектом. Смартфон за допомогою ШІ складе стисле зведення по нотатках, допоможе в обробці фотографій або переведе телефонний дзвінок у режимі реального часу.

    А якщо ви втомилися від «лопатофонів», експерти обрали 8 найкращих компактів на ринку. Ці смартфони не тільки радують характеристиками, а й зручно сидять у руці.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *