Фахівці назвали 10 недорогих смартфонів, які ще не скоро «застаріють»

У топі найпотужніших смартфонів середнього класу лідирує OnePlus Ace V3 / фото OnePlus

Слідом за рейтингом флагманів, автори бенчмарка AnTuTu представила липневий рейтинг найпотужніших Android-смартфонів середнього класу. Усі місця в топ-10 розподілені між чотирма виробниками.

Як зазначається, у 2024 році звичайним користувачам зазвичай немає сенсу переплачувати за топові флагмани, адже наразі виробники оснащують середняки потужним залізом, яке спокійно потягне найвимогливіші ігри та не застаріє за кілька років.

Очолив рейтинг середньобюджетників OnePlus Ace V3: за результатами численних тестів його середня оцінка склала 1,42 млн балів. Девайс оснащений субфлагманським чипсетом Snapdragon 7+ Gen 3, який за потужністю не особливо поступається Snapdragon 8 Gen 2. В Україні він коштує від 16 тис. грн.

Відео дня

На другому місці опинився Realme GT Neo6 SE з таким же процесором. До речі, крім вражаючої продуктивності, він також може похвалитися дисплеєм з рекордною яскравістю. Трійку лідерів замкнув Redmi K70E, який працює на процесорі MediaTek Dimensity 8300-Ultra.

Загалом рейтинг розділився рівно навпіл: п’ять моделей із процесором Qualcomm, п’ять – на MediaTek. Ось топ-10:

Фахівці назвали 10 недорогих смартфонів, які ще не скоро "застаріють"

Джерело: AnTuTu

Свіже опитування показало, якими смартфонами користувачі Android і iPhone задоволені найбільше у 2024 році. Якщо у світі андроїд провідні місця посідають складні пристрої, то шанувальники Apple віддають перевагу раритетним компактним Айфонам.

А Samsung раніше цього місяця випустила свій найдешевший смартфон 2024 року. За ціною в 100 доларів апарат оснащений великим 90-герцовим екраном, камерою на 50 Мп, а з коробки на ньому встановлена оболонка One UI 6.1 на базі Android 14.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *