Фотопроект вінницького фотографа Костянтина Ревуцького та координаторки Ірини Левенко-Мукоїд

Фотопроект «Міст Дружби» Вінницького фотографа Костянтина Ревуцького та координаторки Ірини Левенко-Мукоїд. Для участі в цьому фотопроекті перевдягнули українських зірок у болгарське вбрання.

В ньому українські зірки та непересічні особистості постали в традиційному болгарському вбранні. Зокрема, у зйомці взяли участь Сніжана Єгорова, Віктор Бронюк, Олександр Теренчук, Наталя Валевська, Валерій Ананьєв.

Як зазначається, проект має на меті об’єднати неповторну українську самобутність і колорит інших народів у єдиний культурний простір, а також показати національні надбання та культурні різномаїття не лише України, а й інших країн.

Реалізація заходів у рамках проекту буде створювати знакові культурні події української культури вБолгаріі, Грузії, Молдові, Австрії, Чехії, Норвегії, Польщі, які пройдуть за підтримки посольств України і представництв міжнародних організацій на території даних країн.

В основу “Мосту дружби” будуть покладені фото та відеоматеріали пам’яток України та країн Європи, національні костюми, культурні діячі. Європейський колорит і українська душа стануть головними цінностями у проекті

(Еще нет голосов, оставьте первым)