Француз запросив 80 чоловіків, щоб ті зґвалтували його дружину: шокувальні подробиці

Чоловік запоросив 80 осіб, щоб ті зґвалтували його дружину / Фото: Credits

Дружина та донька нічого не знала про збочення чоловіка.

У Франції триває судовий процес над чоловіком, якого звинувачують у тому, що він накачав свою дружину наркотиками і дозволив щонайменше 81 чоловіку зґвалтувати її, поки вона була непритомною. 

Про це пише Sky News. 

Справа чоловіка шокувала Францію: Домініка П. звинувачують у тому, що він вербував чоловіків у чаті під назвою «без її відома» для того, щоб ті зґвалтували його дружину. Уже відомо про щонайменше 50 підозрюваних. 

Вперше 71-річний чоловік був заарештований у вересні 2020 року за те, що знімав сідниці жінок в супермаркеті. Згодом у його компютері знайшли 20 тисяч фото та відео із сексуальним насильством. 

Злочини нібито почалися в 2011 році, і жертва, яка походить з регіону Прованс, не пам'ятає, що її зґвалтували.

Кажуть, що Домінік П. прибирав тіло дружини після нападів і давав чоловікам інструкції, що робити, щоб вона не прокинулася, зокрема, щоб вони гріли руки, не користувалися лосьйоном після гоління і не пахли сигаретним димом.

Серед обвинувачених — пожежник, журналіст і тюремний охоронець.

Подружжя було одружене протягом десятиліть і має трьох дітей, але перед нападами чоловік, як стверджується, підсипав дружині в їжу сильнодіючий препарат, щоб вирубити її.

Французьке видання Le Monde повідомляє, що поліція каталогізувала 92 зґвалтування на основі фотографій, з яких 51 з 81 нападника було ідентифіковано.

Домінік П., який стверджує, що в дитинстві був зґвалтований медбратом-чоловіком, готовий постати перед «своєю сім'єю і дружиною».

Прокуратура Авіньйона повідомила, що на лаві підсудних перебуває 51 особа, у справі беруть участь 44 адвокати.

Очікується, що деякі з обвинувачених заперечуватимуть звинувачення у зґвалтуванні і стверджуватимуть, що думали, ніби жінка погодилася на наркотики.

Французькі ЗМІ повідомляють, що спочатку буде допитаний Домінік П., а потім інші обвинувачені чоловіки, розділені на вісім груп.

Під час судового засідання виявилось, що чоловік накачував наркотиками і свою доньку. Він роздягав її та фотографував. Ці кадри виявили у компютері чоловіка у папці під назваою «Навколо моєї доньки, гола». Дівчина про це не знала, а тому вибігла із зали суду у сльозах. 

Дружина підозрюваного 72-річна Жизель просить суд справедливо покарати своїх кривдників, щоб подібне насильство ніколи не повторилось. 

Перехоплення ГУР: окупант про тіла вбитих, яких ніхто не вивозить із позицій, мародерства і зґвалтування


Француз запросив 80 чоловіків, щоб ті зґвалтували його дружину: шокувальні подробиці


tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *