Генштаб ЗСУ підтвердив удари по електропідстанціях у Курській області

Фото: українські воїни вдарили по підстанціях у Курській області (t.me/GeneralStaffZSU) Автор: Іван Носальський

Українські захисники атакували кілька електропідстанцій у Курській області. Вони забезпечували функціонування залізниці.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України у Telegram.

За інформацією Генштабу, є інформація про роботу в Курській області систем протиповітряної оборони та вибухи в районах щонайменше чотирьох електропідстанцій.

«Як результат, фіксуються перебої з електропостачанням у Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області», — уточнює військове командування.

Операцію провели бійці Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

У Генштабі наголосили, що промисловість РФ, яка працює на війну проти України, є законною ціллю. При цьому підстанції, по яких було завдано удару, забезпечують функціонування залізниці, якою окупанти перевозять озброєння та військову техніку.

«Заходи щодо підриву військово-економічного потенціалу ворога триватимуть до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу», — наголошується в повідомленні.

Що передувало

Нагадаємо, вчора, 28 липня, увечері в Курській області пролунали вибухи. Росіяни скаржилися на атаку дронів.

Зокрема, губернатор Курської області Олексій Смірнов заявляв про «12 збитих українських безпілотників». Водночас у мережі розповсюджували відео з «прильотами» у Солнцевському та Прістенському районах.

Telegram-канали також уточнювали, що один із дронів ударив по підстанції.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *