Google відключила функцію «нескінченного» пошуку і повернула все, як було

Google прибрала нескінченні результати пошуку та повернулася до класики / фото Google

Компанія Google оголосила про зміну свого пошуковика – стрічка повернулася до класичної розбивки на сторінки. Судячи з усього, експеримент з «нескінченною» прокруткою себе не виправдав, пише The Verge.

Інтерфейс, який дає змогу нескінченно прокручувати результати видачі пошукової системи, уперше з’явився в пошуковику Google у жовтні 2021 року. За задумом, у такий спосіб люди могли побачити інформацію, до якої раніше не добиралися.

Тепер компанія вирішила повернутися до традиційного інтерфейсу, коли треба переходити на пронумеровані сторінки, щоб побачити решту. У Google все ж вважають цей варіант зручнішим і зрозумілішим для користувача. Плюс, це рішення дасть змогу пошуковикові швидше працювати і завантажувати результати пошуку, оскільки більше не доведеться автоматично завантажувати всю стрічку посилань.

Відео дня

Компанія вже відключила нескінченну прокрутку на ПК, те ж саме чекає на мобільні пристрої в найближчі місяці.

Google відключила функцію "нескінченного" пошуку і повернула все, як було

Результати пошуку в Google тепер будуть такими

Як УНІАН уже повідомляв, Google має намір додати платну версію свого пошуковика з преміальними функціями на базі ШІ. Традиційна пошукова система Google залишиться безоплатною для всіх, але навіть за наявності підписки користувачі й надалі бачитимуть рекламу.

А в браузері Google Chrome з’явився режим максимальної економії пам’яті. Він насамперед призначений для власників слабких ПК і ноутбуків.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *