Харківська ОВА спростувала чергову хвилю ІПСО росіян про відсутність керівництва області

Фейки російських пропагандистів про відсутність керівництва області, прорив противника та недобудовані фортифікації – це чергова хвиля ІПСО.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Чергова хвиля ІПСО від противника. Інформаційні атаки, спрямовані на дестабілізацію внутрішньої ситуації, підриву довіри до органів влади та ЗСУ — тривають», — написав Синєгубов.

Він наголосив, що збільшилася кількість ворожих фейків, як і про начебто відсутність керівництва області на місцях, незбудовані фортифікаційні споруди, прорив росіян на лінії фронту. Водночас шахраї від імені Харківської ОВА оголошують про фейкові «збори», начебто на підтримку ЗСУ.

Також викладена інформація про запит на зниження мобілізаційного віку до 17 років — не відповідає дійсності та є черговим ворожим ІПСО.

«Довіряйте лише офіційним джерелам інформації та не піддавайтеся ворожим провокаціям. Противник і надалі намагатиметься роз‘єднати наше суспільство», — наголосив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, інформаційно-психологічні операції, що їх проводить Росія, мають на меті призвести до відкриття внутрішнього фронту в Україні.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *