«Хлопчики повертаються додому»: у РФ «вагнерівці» зібрали банду та займалися вимаганням

У РФ затримали банду з колишніх "вагнерівців" / Фото: Associated Press

У Росії затримали банду, що складалася із бойовиків "Вагнера".

В Орловській області РФ четверо ексбойовиків ПВК «Вагнера» створили організоване злочинне угруповання (ОЗУ) і протягом року займалися вимаганням.

Про це пишуть російські пропагандистські видання.

Жертви здирників були пов'язані з нелегальною торгівлею наркотиками – люди, які мали борги у наркоторговців, і «наркокур'єри».

Пропагандистський Telegram-канал Baza повідомляє, що до злочинного угруповання входили троє колишніх бойовиків ПВК «Вагнера». За даними каналу, вони забирали у постраждалих гроші, автомобілі та квартири на користь торговців наркотиками.

У місцевому ФСБ визнали, що злочинцям вдалося заволодіти трьома квартирами, п'ятьма вантажними та легковими автомобілями, а також готівкою та цінностями на загальну суму понад 10 млн рублів.

«Хлопчики повертаються додому», — з іронією наголосив український журналіст Денис Казанський.

Раніше повідомлялося, що в РФ зек-вагнерівець зґвалтував дівчину і спалив чужу машину, щоби замість сліди. Інший зек-вагнерівець, засуджений за вбивство своєї співмешканки, повернувся з війни проти України до Ростова і знову жорстоко вбив жінку.

Також повідомлялося, що окупант повернувся з війни та зґвалтував 10-річну падчерку на очах у дружини.

Раніше стало відомо, що в РФ зека, який розчленував свою співмешканку, помилували за те, що він три місяці провоював проти України.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *