Хотів пожартувати: поліція затримала юнака, який кинув гранату на стадіон у Києві

Правоохоронці встановили, що страйкбольну гранату на футбольний майданчик у Солом’янському районі столиці кинув 16-річний хлопець, йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Головне управління Національної поліції у місті Києві.

«Інформацію про вибух на стадіоні в Солом’янському районі правоохоронці отримали вчора близько 19:30. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що спрацювала страйкбольна граната. На щастя обійшлось без травмованих, до медиків звернувся 17-річний хлопець із гострою реакцією на стрес», — ідеться в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці провели першочергові розшукові дії, опитали свідків та встановили, що до вчинення правопорушення причетний 16-річний підліток, який проживає неподалік.

Хотів пожартувати: поліція затримала юнака, який кинув гранату на стадіон у Києві

Як з’ясувалось, юнак, перебуваючи на спортивному майданчику разом зі значною кількість дітей, привів у дію імітаційний боєприпас і кинув його на землю, внаслідок чого він вибухнув. За словами хлопця, боєприпас він придбав місяць тому.

За даними поліції, свої дії юнак пояснив тим, що хотів пожартувати та налякати присутніх.

Наразі з хлопцем та його батьками спілкуються правоохоронці. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України — хуліганство. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня у Солом’янському районі Києва на стадіоні стався вибух – постраждав 17-річний хлопець, правоохоронці встановлюють обставини інциденту.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *