Який смартфон Xiaomi купити у 2024 році: експерти обрали найкращі моделі

5 найкращих смартфонів Xiaomi у 2024 році на будь-який бюджет і цілі / Колаж

За останні пару років на ринку з’явилася величезна кількість смартфонів від Xiaomi – заплутатися при виборі гаджета вкрай легко. До того ж є внутрішня конкуренція між суббрендами компанії, включаючи Redmi, Poco і Black Shark.

Редактори порталу TechRadar протестували й оцінили найкращі смартфони від Xiaomi, які сьогодні доступні на ринку. І виділили п’ять моделей для різного бюджету та потреб.

  • Найкраща продуктивність – Xiaomi 14. Він використовує той самий процесор Snapdragon 8 Gen 3, що й Pro-модель, водночас коштує дешевше. В апарата більш ніж достатньо можливостей для вирішення вимогливих ігрових і продуктивних завдань, а його потужності вистачить на багато років уперед.
  • Відео дня

    Який смартфон Xiaomi купити у 2024 році: експерти обрали найкращі моделі

    Xiaomi 14

  • Найкращий універсал – Xiaomi 13T Pro. У цьому смартфоні відмінно поєднуються топовий AMOLED-дисплей, потужний процесор, оптимальний набір камер і значна автономність. І все це за ціною меншою, ніж та, яку ви заплатите за вищезгаданий Xiaomi 14.
  • Який смартфон Xiaomi купити у 2024 році: експерти обрали найкращі моделі

    Xiaomi 13T Pro

  • Найкращий компактний смартфон – Xiaomi 13. Якщо не хочете переплачувати за Xiaomi 14, торішній девайс залишається одним із головних «компактів» на ринку. У нього 6,36-дюймовий AMOLED-дисплей із кадровою частотою 120 Гц, претензій до продуктивності й автономності теж немає.
  • Який смартфон Xiaomi купити у 2024 році: експерти обрали найкращі моделі

    Xiaomi 13

  • Найкращий смартфон для ігор – Black Shark 5 Pro. Цьому пристрою скоро виповниться два роки, однак і зараз його можна назвати одним із найкращих ігрових смартфонів. Він може без проблем запускати будь-які сучасні ігри на максимальних налаштуваннях завдяки процесору Snapdragon 8 Gen 1 та 12 ГБ оперативної пам’яті.
  • Який смартфон Xiaomi купити у 2024 році: експерти обрали найкращі моделі

    Black Shark 5 Pro

  • Найкращий бюджетний Сяомі – Redmi Note 11 Pro. Середняк народного бренду, випущений у 2022 році, достатньо знецінився, щоб його можна було називати бюджетником. У нього топовий як для своєї категорії 120-герцовий AMOLED-дисплей, 8 гігабайтів ОЗП і швидка зарядка 67 Вт. А ще смартфон обладнаний пристойною оптикою з камерою 108 Мп.
  • Який смартфон Xiaomi купити у 2024 році: експерти обрали найкращі моделі

    Redmi Note 11 Pro

    Раніше в асортименті Xiaomi з’явилася найдоступніша «розумна» каблучка на ринку. Це вкрай корисний пристрій із великою автономністю, який ще й має стильний вигляд. А цього літа вийде перша «розкладачка» Xiaomi в стилі Samsung Galaxy Flip – уже є перше зображення смартфона.

    Нагадаємо, популярний бенчмарк AnTuTu нещодавно склав рейтинг народних смартфонів – ними власники задоволені найбільше у 2024 році. Окім флагманів у топ-3 пробився недорогий апарат Honor.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *