Ідеї ​​Орбана про переговори щодо України рознесли в пух і прах у Держдепі

У Держдепі оцінили ідеї Орбана щодо України / фото УНІАН, Анастасія Сироткіна

Ідеї прем’єр-міністра Віктора Орбана про переговори не мають жодної сили. Про це помічник Держсекретаря США у справах Європи і Євразії Джеймс ОʼБрайєн сказав в інтерв’ю для Радіо свобода. 

Зокрема, його попросили оцінити так звану миротворчу місію Віктора Орбана. За словами ОʼБрайєна, Альянс і коаліція, що підтримують Україну, мають чітку політику: ніщо про Україну без України, і що Україна має перемогти у цій війні.

«Коли різні політики починають відчувати, що вони – ті, хто мусить владнати конфлікт, я сприймаю це, як заздрість посередника. Кожен хоче бути особливим. І якщо повідомлення несе меседж коаліції, яка підтримує Україну, і альянсу, то воно має підтримку. Якщо це (а дехто підозрює, що повідомлення могло бути іншим) – лише одна людина, що пропонує ідеї, – це не має жодної сили», — наголосив ОʼБрайєн.

Відео дня

На думку помічника держсекретаря США, російській диктатор Володимир Путін «достатньо добре розуміє, щоб не довіряти цьому як відображенню того, з чим він стикається».

Діяльність Орбана щодо України

Президент України Володимир Зеленський у контексті активних візитів Орбана до Москви і Пекіна сказав, що не усі лідери мають можливість проводити переговори про мир, бо для цього треба користуватися певним рівнем влади.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *