Ігри на YouTube стали доступні безкоштовно для всіх користувачів: де їх знайти

YouTube надав користувачам понад 75 ігор, у які вони можуть грати безкоштовно / фото Gizchina

Компанія YouTube (входить до Google) зробила ігровий розділ YouTube Playables безкоштовним для всіх користувачів платформи. Раніше він був доступний тільки користувачам із платною підпискою YouTube Premium, повідомляє The Verge.

Розділ із безкоштовними міні-іграми доступний прямо в браузері або мобільному застосунку. Там уже можна знайти понад 75 тайтлів – це як відомі ігри, так і різні екшени та платформери від незалежних розробників. Наприклад, є Angry Birds Showdown, Cut the Rope, Retro Drift і Alien Shooter.

Відео дня

Знайти Playables можна у вкладці «Навігатор» і на бічній панелі платформи в браузерній версії, а також у мобільних додатках iOS і iPadOS. Для користувачів Android розділ із міні-іграми запустять пізніше.

Зараз доступ Playables з України та багатьох інших регіонів закритий, але в нього можна потрапити, наприклад, зайшовши з американського IP. Найближчими місяцями YouTube Playables мають розширити для всіх.

Ігри на YouTube стали доступні безкоштовно для всіх користувачів: де їх знайти

Як уже розповідав УНІАН, YouTube почав агресивно боротися з тими, хто використовує блокувальник реклами. Тепер за ввімкненого AdBlock ролики перескакують одразу в кінець і завершуються, а інколи просто нескінченно довго завантажуються. А ще в декого став відключатися звук.

А наприкінці квітня YouTube скасувала «захейчений» редизайн, через який відеохостинг став більше нагадувати Twitch. Новий дизайн не сподобався практично нікому з тих користувачів, кому дали його протестувати.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *